Religinės katalikų laidos ŠVENTADIENIO MINTYS transliacijos laikas
 
 

Nuo 2013 m. rugsėjo pasikeitus LRT programų tinkleliui, pasikeitė ir religinės katalikų laidos „Šventadienio mintys“ transliacijos laikas.

Dabar laidą  ŠVENTADIENIO MINTYS galima pamatyti:

  • Sekmadieniais
    6.30 val. „LRT televizijos“ kanalu ir
    15.30 val. „LRT kultūros“ kanalu
  • Pirmadieniais ji kartojama tarp 14 ir 15 val. „LRT kultūros“ kanalu
  • Laidos įrašus galima rasti internete, LRT.lt mediatekoje

Laida ŠVENTADIENIO MINTYS – tai žvilgsnis į Katalikų Bažnyčios vietą šiuolaikiniame pasaulyje, atsigręžimas į šiuolaikinio žmogaus tikėjimo patirtį, religinio gyvenimo aktualijos bei krikščioniška kultūra. Laidą veda Ingrida Laimutytė ir Simonas Bendžius. Prodiuseris Juozas Sabolius.

Kassavaitinė sekmadieninė televizijos laida „Šventadienio mintys“ yra religinė laida, pretenduojanti tenkinti pagrindinės tikinčiosios Lietuvos visuomenės dalies – katalikų – dvasinius poreikius. Laida „Šventadienio mintys” kelia opias krikščioniškojo tikėjimo problemas, apeliuojant į šių dienų aktualijas, primena svarbiausius krikščioniškojo gyvenimo įvykius. Laida siekia aktualiai priminti krikščionybės ir katalikų bažnyčios istoriją, pasakoja apie krikščionybės bei katalikybės santykį su kitomis konfesijomis, kitais tikėjimais ir religijomis. Laida siekia iš krikščioniškų pozicijų kelti religijos vietos šiuolaikiniame pasaulyje, šiuolaikinio žmogaus egzistencinės akistatos su religija klausimus, taip pat iš krikščioniškų pozicijų kelti ir analizuoti šiuolaikinio pasaulio iššūkius žmonijai.

 

 

 
 
   
 
     
© 1998-2002, 2003-2005, 2006-2020 Katalikų interneto tarnyba, info@kit.lt