Maldos akcija laukiant Gailestingumo kongreso
 
 

Kviečiame į maldos akciją laukiant Nacionalinio gailestingumo kongreso

Vilniaus arkivyskupas Gintaras Grušas kviečia nuo šio trečiadienio, balandžio 27 d., melstis Dievo Gailestingumo devyndienį, ruošiantis Nacionaliniam gailestingumo kongresui.

Pasiruošimas Gailestingumo kongresui, pagrindiniam Gailestingumo jubiliejaus renginiui Lietuvoje, vyskupų kvietimu yra lydimas bendros Lietuvos tikinčiųjų maldos. Vilniaus arkivyskupas Gintaras Grušas kreipiasi: „Noriu patikėti Jums svarbią misiją – melstis už Gailestingumo kongresą, kad jis būtų Viešpaties malonės metas ir pasitarnautų mūsų visų gilesniam atsivertimui bei Bažnyčios atsinaujinimui.“

Kongresui jau visai priartėjus, ištikimai ir kantriai atsidėkime maldai, kad Dievo Gailestingumas apkabintų kiekvieną žmogų Lietuvoje ir visame pasaulyje. Todėl likus devynioms dienoms iki kongreso kviečiame visas maldos grupes, parapijų bendruomenes, kunigus ir vienuolius melstis Dievo Gailestingumo devyndienį. Ruošdamiesi Gailestingumo kongresui paveskime begaliniam Dievo Gailestingumui visas tas sielas, kurias Jėzus prašo pas Jį atvesti.

Kiekvienas teįsijungia į šią bendrą maldą pavieniui ar su bendruomene kalbėdamas Dievo Gailestingumo devyndienį ir vainikėlį.

PLAČIAU DOC >

 
 
   
 
     
© 1998-2002, 2003-2005, 2006-2020 Katalikų interneto tarnyba, info@kit.lt